DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Youdate.dk

Youdate.dk er en af de mest populære datingsider på det danske marked, og søger man den store kærlighed eller måske bare en flirt, er siden et rigtig godt sted at starte. Youdate.dk byder på en masse funktioner som gør at siden er spændende at udforske, og siden kan ydermere prale af at have en mere eller mindre lige fordeling af antallet af mænd og kvinder. Det er desuden 100% gratis at oprette en bruger på Youdate.dk og du får fra start fri adgang til alle sidens funktioner!

Sikkerhed på Youdate.dk

Som en anerkendt og større datingside, har Youdate.dk en omfattende sikkerhedspolitik, og det er desuden muligt at kontakte dem via deres kundeservice 24/7, hvis du skulle få problemer. Støder du derudover på profiler som du ikke ønsker kontakter dig, kan du derudover blot blokere dem via deres profillink. Bliver du udsat for stødende eller ubehagelig adfærd på siden, har du ligeledes mulighed for at anmelde dette til en af sidens administratorer.

Brugen og færden på Youdate.dk

Når man først logger sig ind på siden, vil man opleve Youdate.dk som flot og overskuelig. Selve hovedsiden er flot designet med et professionel layout. Udover deres behagelige design, har Youdate.dk derudover en række funktioner som brugerne kan drage fri glæde af. Her kan du blandt andet se frem til at chatte med andre brugere, skrive i deres gæstebøger og debattere i de meget populære debatforum.

Som på enkelte andre datingsider, har Youdate.dk også en populær matchfunktion, som matcher dig med andre brugere. Ved at søge ud fra et par få kriterier, får du vist et par brugerprofiler hvor du derefter har mulighed for at trykke ja eller nej, alt efter hvilken interesse du har i de matchende profiler. Vær dog opmærksom på at du kun får mulighed for at blive matchet med 4 brugerprofiler om dagen, så brug dem nøje! Skulle du løbe tør for dine daglige matches per dag, kan du selvfølgelig også vælge at bruge sidens søgefunktion manuelt, hvor du selv indtaster dine kriterier til en potentiel partner.

Det er som sagt 100% gratis at oprette en profil på Youtube.com, og du får fra starten adgang til alle sidens funktioner, uden at skulle bekymre dig om et dyrt månedligt abonnement. Til gengæld vil du dog opleve enkelte bannere og reklamer på siden, men da det ikke er gratis at køre en datingside, kan dette ikke indgås. Ønsker du derfor en reklamefri datingoplevelse, bør du vælge en anden side fra listen, hvor du kan investere i en betalingsprofil.

Konklusion

Da Youdate.dk er en gratis løsning for alle de som er på jagt efter den nye kærlighed, men som ikke har råd eller ønsker at hænge på et dyrt abonnement om måneden, er siden et rigtigt godt alternativ som er svær at kritisere. Til trods for at siden er gratis, er der ikke gået på kompromis med designet og alle funktionerne fungerer super godt. Sidens layout er behageligt, og til trods for de enkelte reklamer som findes på siden, er det hurtigt og nemt at navigere sig rundt. Derudover kan Youdate.dk prale med at have et lige antal kvindelige og mandlige medlemmer, hvilket er et stort plus hvis man er på jagt efter den store kærlighed!