DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Victoria Milan

Victoria Milan er blevet yderst populær blandt danske brugere, og det er ikke uden grund. Siden er nemlig den største dating site, for de som er på udkig efter en affære. Som Europas største dating sites for de som ønsker en hemmelig chat eller date, har Victoria Milan masser at byde på. Her finder du et yderst diskret og sikkert miljø hvor der er masser af spænding i vente. Og det bedste af det hele er: her er massere af andre danske brugere at udforske denne hemmelige verden med!

Bruger- og sikkerhed på Victoria Milan

Er du allerede i et fast forhold og ønsker noget hemmeligt i smug, er du sikkert ikke interesseret i at din partner finder ud af det. Det er Victoria Milan selvfølgelig godt klar over, og for at gøre din færden på siden så sikker som muligt, har de indarbejdet en masse funktioner som gør det muligt at være fuldstændig anonym. Der er masser af funktioner at glæde sig over, og du kan blandt andet vælge at brugere kun kan se dine private billeder efter din godkendelse.

Victoria Milan tænker også på din sikkerhed derhjemme. På siden finder du en såkaldt ’panik knap’ og med et enkelt tryk klikker du blot på den, og så befinder du dig på en helt anden hjemmeside – super smart, hvis din partner pludselig brager ind af døren! Derudover kan du også glæde dig over den omfattende sikkerhed som Victoria Milan har at byde på – du bliver automatisk logget ud efter et bestemt tidsrum, hvis du skulle glemme at efterlade din PC på nettet.

Brugen og færden på Victoria Milan

Når din bruger først er blevet aktiveret på Victoria Milan, kan du begynde dit hemmelige eventyr, og der er flere måder at finde potentielle match på. Du kan vælge enten selv at søge løs – her kan du blot indtaste din ønskede alder og placering, og håbe på at du støder på en som du synes om. Men i den avancerede søgning kan du også angive præcis hvad det er som du er på jagt efter, hvilket kan gøre chancen for at få en pirrende aften en hel del større.

Victoria Milan kan desuden prale af at have et såkaldt match-system, som virker super godt hvis du ønsker dig blot at læne dig tilbage. Her finder Victoria Milan automatisk folk som passer til dig, og hvis du synes om et forslag, kan du vælge at tilføje brugeren som din favorit – dette gør det lettere at finde personen igen, og du kan på denne måde også give personen tilladelse til at se dine private personer!

Udover dette er der andre små, sjove funktioner som gør det hurtigt og nemt at flirte. Har du fundet et match, kan du blandt andet vælge at sende dem et prik, en gave (et slags humørikon) eller måske en direkte besked. Du får også mulighed for at se præcis hvem der har blinket til dig, og hvem der har tilføjet dig til deres favoritter. Det er en super måde at finde ud af på om jeres følelser er gensidige! Der findes desuden en VIP-brugerløsning for de som ønsker at få adgang til alle funktioner på siden, men denne er til en yderst overskuelig pris.

Konklusion

Victoria Milan kan kun siges at være det bedste valg, for de som ønsker en hemmelig affære. Siden er nem og overskuelig at bruge, og deres matching-system er imponerende let at finde ud af. Der er mange små funktioner som gør det til en fryd at navigere rundt på siden, og med beskyttelsen af ens private billeder, behøver man aldrig at bekymre sig om, om man nu bliver fundet. Til trods for det kontroversielle koncept, byder siden på en super kundetjeneste og her er masser af danske brugere som man frit kan se frem at lære at kende – af begge køn. For den eventyrlystne, er der ingen tvivl om at Victoria Milan har meget at byde på!