DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Single.dk

Single.dk blev grundlagt i 1999, og er i dag en af de mest populære datingsider på det danske marked. Siden har investeret stort i en omfattende liste med reklamekampagner, og det har vist sig at bære frugt: Single.dk har i dag næsten 400.000 medlemmer, og størstedelen af dem er aktive.

Sikkerhed på Single.dk

Til fordel fra mange andre danske sider er der på Single.dk rigtig god beskyttelse mod de såkaldte ’fake’ profiler, da det kun er muligt at tilmelde sig hvis man befinder sig i Danmark. Derudover byder siden på en grundig sikkerhedskontrol, hvor profilbillederne bliver undersøgt for deres ægthed, hvilket gør det vanskeligt at registrere en uægte konto.

Single.dk byder derudover på en rigtig god kundeservice, hvor det er muligt at chatte med deres support online hvis du støder ind på problemer. Kontakter du dem via mail, kan du samtidig forvente at høre fra dem inden for 24 timer.

Brugen og færden på Single.dk

Det er enkelt at oprette en profil, og de mange funktioner gør, at du har mulighed for at skrive en yderst detaljeret profil og tilføje op til 20 billeder – hvilket bidrager til brugerprofilernes kvalitet. Har du derudover Facebook er det også muligt at tilmelde sig via det sociale medie – på denne måde får du endda mulighed for at importere dine billeder fra Facebook på din nye profil, så det tager ikke lang tid om at komme i gang.

Hjemmesiden i sig selv er behagelig at kigge på og nem at navigere rundt på – også for de mindre erfarne brugere. En god og værdsat funktion, er at du kan se hvem der er online lige nu. At se hvem der har besøgt ens profil, og se om man er på en ’favorit-liste’, er andre små funktioner som siden byder på og som er yderst værdsatte. Søgefunktionen er nem og ligetil, og derudover byder den på en rigtig sjov match funktion, som matcher dig med en potentiel partner baseret på dine spørgsmål og svar.

På Single.dk kan du aktivere din profil for et mindre beløb, men vær opmærksom på at du bliver opkrævet når denne prøveperiode udløber. Som et såkaldt Guldmedlem følger der dog en række funktioner med, og det er essentielt at investere i dette abonnement hvis du ønsker at sende og besvare beskeder til andre brugere.

Konklusion

Single.dk gør det rigtig godt som en af de største datingsider på det danske marked. Med over 400.000 medlemmer hvoraf de fleste af dem er aktive, er det ikke underligt at så mange danskere har mødt deres partnere på denne datingportal. Siden har en masse funktioner at byde på, også for gratis brugere, men vælger du at opgradere til et betalende medlem får du prismæssigt rigtig megen værdi for pengene.

Brugerprofilerne er omfattende og af god kvalitet, og siden kan prale af at have et super lækkert og behageligt design. Siden henvender sig til singler i alle aldre, og med den omfattende søgefunktion er der rig mulighed for at finde den store kærlighed.