DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Scor.dk

Scor.dk har eksisteret i knap 20 år, og er i Danmark blevet yderst anerkendt og populær – siden er nemlig blevet kendt som den lidt frækkere datingside af slagsen, hvor alt er tilladt. Her finder du alt fra engangsknald til langvarige partnere, og du bestemmer selv hvor meget eller hvor lidt du ønsker frem – og du har fri mulighed for både at uploade billeder og videoer. Scor.dk henvender sig altså primært det lidt frækkere publikum, så har du en fræk fantasi og et åbent sind, kan scor.dk være lige noget for dig.

Bruger- og sikkerhed på Scor.dk

Som de fleste andre datingsider i dag, sikrer Scor sig selvfølgelig for at dine personlige oplysninger behandles fortroligt. Når du tilmelder dig, bør du dog være opmærksom på at tonen på siden er lidt mere direkte, men når det så er sagt er det altså muligt at filtrerede det erotiske indhold, således at disse billeder eller videoer enten bliver skjult eller sløret.

Uploader du selv billeder på Scor.dk skal du naturligvis også være opmærksom på at alle andre brugere kan se dine erotiske billeder, hvis du vælger at uploade disse slags. Så det er selvfølgelig noget man skal have i tankerne.

Brugen og færden på Scor.dk

Designet har gennem tiderne holdt sig i de mørke røde farver, som generelt er intime og behageligt at kigge på, men til tider kan denne farvekombination også gøre det lidt svært at se alle funktionerne på siden, hvilket også medfører at meget overses. Det er dog ikke noget der forværrer brugeroplevelsen synderligt, og Scor.dk har stadig masser af spænding at byde på.

Det er nemt at oprette en profil og du skal i denne proces bare svare på et spørgsmål, så det tager ikke mere end et par minutter. Nogle af spørgsmålene er af seksuel natur, men du kan frit vælge at springe disse over. Vælger du at opgradere din profil og blive betalende bruger, får du derudover til en række omfattende funktioner, bla. chatte, gemme dine favoritter og streame og se webcams hvilket kan være en spændende funktion som meget få andre datingsider tilbyder.

Scor.dk byder desuden på en funktion som på alle tidspunkter lader dig se hvor mange andre der er online lige nu – og den omfattende søgefunktion gør der derudover også nemt for dig at søge efter folk i dit område.

Konklusion

Selvom at Scor.dk kunne trænge til lidt af en make-over, kan man ikke benægte at der er masser af spændende oplevelser i vente på denne frække datingportal. Kønsfordelingen er overraskende lige, og da der dagligt strømmer nye brugere til, er chancen for at få en fræk oplevelse stor. Siden henvender sig til personer i alle aldersgrupper, og udover det halvfrække element på siden, kan man sagtens formå at finde ganske almindelige dates. Vælger man at opgradere til betalende bruger, får man meget for pengene, og det giver samtidig mulighed for at udveksle beskeder med brugere i nærheden af dig. Alt i alt er scor.dk en rigtig god datingportal, især for de som primært er på jagt efter et lidt frækkere møde.