DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om NextLove

NextLove blev grundlagt tilbage i 2013 og er i dag den første (og største) datingside som specialiserer sig i single og enlige forældre – og siden er blevet yderst populær blandt aleneforældre i Danmark. Siden byder på et brugervenligt og enkelt design, som gør det nemt at navigere rundt Farverne er ydermere behagelige at kigge på, og du behøver ikke at være en haj på en pc for at finde ud af, hvordan siden fungerer.

Bruger- og sikkerhed på NextLove

Hvis du er skilt eller enlig mor/far, er der rig mulighed for at du finder din næste kærlighed på NextLove. Formålet med siden er nemlig ikke bare tilfældig flirten, men at skabe langvarige forhold mellem personer som befinder sig i samme situation. Og den brugervenlige side gør det til en leg at komme i gang.

NextLove gør meget for at sikre at deres medlemmer frit kan færde sig på siden uden at skulle bekymre sig om deres personlige oplysninger. Det er også derfor at de har en rigtig god kundeservice, som samtidig er med til at sikre at der kun findes ’ægte’ personer på siden. Det betyder at alle profiler som bliver oprettet på siden bliver nøje gennemgået, så du kan være sikker på at du ikke støder på en ’fake’ profil. Når det gælder beskyttelse af dine oplysninger, har de samtidig en udvidet funktion som lader dig bestemme hvor mange offentlige oplysninger ud ønsker at angive.

Brugen og færden på NextLove

Det er først og fremmest super nemt at tilmelde dig. Du tilmelder dig blot med din e-mail og så er du ellers klar til at komme i gang. Siden byder på en super effektiv men simpel søgefunktion, som lader dig foretage søgninger alt efter dine behov og ønsker. Her kan du blandt andet angive dine ønsker når det gælder din partners køn, etnicitet og endda også antal af børn. En anden smart funktion er at du har mulighed for at sammenligne flere forskellige profiler i den overskuelige søgefunktion, hvilket gør det super nemt for dig at finde det helt rette match.

Udover at skrivebordsversionen af NextLove virker super godt og problemfrit, er der samtidig også mulighed for at date og holde dig opdateret på farten. Siden har nemlig udviklet en app som virker på både iPhones og Android enheder, som gør det muligt for dig at holde kontakten med dine kærlighedskandidater, selv når du ikke befinder dig ved skrivebordet. Og har du samtidig Facebook, kan du vælge at importere dine venner og billeder herfra – hvilket kan være en super smart funktion for de som er med på moden når det gælder de sociale medier.

Som på mange andre datingsider, har du på NextLove mulighed for at vælge et Gratis, Premium eller Premium Plus medlemskab. Du kan sagtens forblive et gratis medlem, men vær opmærksom på at visse funktioner er begrænsede. Vælger du derfor at opgradere dit abonnement, kan du glæde dig over at du kan afmelde det så snart du har fundet din eneste ene!

Konklusion

Med over 100.000 brugere, en nem og brugervenlig side, et søgesystem som fungerer og den store opmærksomhed på sikkerhed, er NextLove en oplagt løsning hvis du som skilt eller enlig mor/far er klar til at finde den næste store kærlighed i dit liv. Det tager ikke lang tid at tilmelde sig, og siden er ligetil at finde ud af, så det er bare med at komme i gang.