DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Netdating.dk

Netdating.dk blev lanceret tilbage i 2001, hvilket også gør siden til en af de ældste datingsider på det danske marked. Siden er blevet yderst populær og er kendt som en af de mere seriøse datingsider, hvor du kan finde den næste store kærlighed. Netdating.dk er kendt for at tage afstand fra profiler af seksuel karakter, og siden henvender sig derfor ikke til brugere som kun ønsker en hurtig flirt eller et engangsknald – du kan derfor også være sikker på at profilerne som du møder på Netdating.dk er alle seriøse, og højst sandsynligt leder efter langvarige forhold. Netdating.dk henvender sig desuden til singler i alle aldersgrupper, så her kan alle være med!

Sikkerhed på Netdating.dk

Netdating.dk har en behjælpelig kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig hvis du skulle støde på problemer. Her skriver du blot til en af sidens administratorer som vil hjælpe dig så bedst muligt. Siden sætter derudover også ære i at bevare en sikker datingportal, hvor brugerne kan føle sig i trygge hænder. De overvåger derfor alle profiler som findes i deres system og sletter så vidt muligt alle ’fake’ profiler, hvilket sikrer dig en god og tryk datingoplevelse.

Brugen og færden på Netdating.dk

Det første som man måske bemærker på Netdatimng.dk, er at det er yderst enkelt at finde rundt på siden. Sidens farver er behagelige, og de mange små kategorier gør det nemt at finde præcis netop de funktioner man er på jagt efter. Det er derudover 100% gratis at oprette en profil, og siden har kun for nyligt lanceret et betalingssystem som gør at du som betalende bruger får adgang til alle sidens funktioner. Når det så er sagt, er Netdating.dk stolte af at være en af de billigste løsninger på det danske marked når det gælder netdating, så hvis du ikke har råd eller lyst til at betale flere hundrede kroner om måneden for at komme på date, kan Netdating.dk være en rigtig god løsning.

Derudover har siden lanceret den populære match-funktion, hvor du udfylder visse oplysninger om dig selv, og siden matcher dig derefter med potentielle partnere. Vær sikker på at du udfylder skemaet grundigt for at opnå de bedst mulige resultater. Der mangler dog en del filtreringsmuligheder, så er du meget kræsen, skal du altså være villig til at blive matchet med en del profiler som du muligvis ikke er interesseret i.

Udover match-funktionen, har Netdating.dk også mange andre små features at byde på. Siden henvender sig til singler i alle aldersgrupper, men du kan som bruger selv angive hvilken aldersgruppe må kontakte dig. Du har derudover som gratis bruger stadig fri adgang til både at læse og skrive breve, hvilket er et stort plus.

Konklusion

Ønsker du et simpelt design som er let at navigere rundt på og har du ikke lyst til at betale flere hundrede kroner om måneden for at finde din næste kærlighed, kan Netdating.dk være en super god løsning. Sidens layout er ikke overvældende, men alt fungerer og designet er ydermere behageligt at kigge på. Er du ny når det gælder online dating, kan Netdating.dk altså være et godt sted at starte, da siden har alt hvad man behøver for at møde sin kommende partner på nettet.