DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Boyfriend.dk

Boyfriend blev lanceret i 2002 og er med godt 40.000 danske medlemmer den største datingside for både homo-, bi- og transseksuelle – også kvinder. Siden har siden dens lancering mere eller mindre bevaret sit gamle, men meget værdsatte design, og den er yderst nem at navigere rundt på. I 2010 blev siden Girlfriend lanceret, hvilket blot er en lyserød udgave af siden, men som har det samme koncept.

Bruger- og sikkerhed på Boyfriend.dk

Boyfriend gør meget for at brugerne kan føle sig trygge ved at benytte siden. Når du opretter din profil får du mulighed for at validere den, for at bevise over for andre brugere at det virkelig er dig der sidder bag skærmen. Dette kan gøres med enten dit cpr-nummer eller via sms. Andre brugere får naturligvis ikke adgang til disse oplysninger, men de ville kunne se på din profil at du er valideret. Det er ikke et krav at du validerer din profil, men leder du efter noget seriøst, er der større chance for at du bliver kontaktet af andre brugere hvis du gennemgår dette trin. Du kan på samme tid vælge at kun at kontakte brugere som også er validerede.

Derudover gør Boyfriend meget for at hjælpe deres brugere med at få en god oplevelse på siden. De har ingen telefonisk kundeservice, men skriver du en besked til en af sidens administratorer, får du svar samme dag.

Brugen og færden på Boyfriend.dk

Boyfriend har siden tidernes morgen bevaret deres gamle design, men det betyder ikke at siden er gammeldags – nærmere tværtimod. Siden har masser af fine funktioner, og du kan blandt andet melde dig ind i de såkaldte ’lounges’ som gør det muligt at finde andre brugere som leder efter præcis det samme som dig. Disse ’lounges’ findes i alle kategorier, og nogle er også af seksuel natur, hvis man ønsker at oplyse dette på en diskret måde.

Ønsker du at date på farten er dette også en mulighed. Med den mobile app kan du nu tage Boyfriend med dig uanset hvor du befinder dig – så du kan altid holde kontakten med dine beundrere. Det er desuden gratis at være medlem og du kan frit skrive til andre brugere uden at skulle betale. Der er dog et par fordele ved at betale et mindre månedligt beløb; du kan for eksempel besøge dine favoritters profiler uden at de kan se at du har været inde at lure.

Konklusion

Er du homo-, bi- eller transseksuel og på jagt efter et seriøst forhold eller måske bare en hurtig date, er Boyfriend uden tvivl det bedste valg på det danske marked. Siden byder på et minimalistisk men samtidig pænt design, har masser af brugere og daglige besøgende, og en masse smarte funktioner som andre datingsider kunne lære en hel del af.

Valideringsfunktionen på Boyfriend gør det samtidig muligt for brugerne at sikre sig at de skriver med en ægte dansk person bag skærmen, og ønsker man lidt flere fordele ved at være VIP bruger, er priserne yderst overskuelige. Der er masser af ekstra funktioner for alle sidens brugere i form af lounges, dagbøger og en fælleschat, så der er rig mulighed for at finde din næste date her.