DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Be2.dk

Be2 er en af de ledende datingsider i verden, og den danske version kan nu prale af at have over 450.000 medlemmer med en meget lige kønsfordeling, hvilket er et stort plus. Siden findes i næsten 40 forskellige lande, og blev tilbage i tiden grundlagt i 2004 i Tyskland, og kom først til Danmark i 2008, hvor den siden da har fået stor succes. De mange funktioner kombineret med sidens flotte layout, gør at Be2 uden tvivl er en af de mest populære dating sider i Danmark.

Sikkerhed på Be2.dk

Be2 har siden deres lancering gjort meget ud af at deres besøgende får en god og sikker brugeroplevelse. Som en af de største datingsider på markedet, sætter de høje og klare standarder for sikkerheden og beskyttelsen af dine oplysninger, og har du aldrig prøvet at date på nettet før, er der megen hjælp at hente i form af hjælpeartikler m.m.

Siden byder desuden på en omfattende kundeservice hvor du som bruger har mulighed for at få hjælp til alle dine problemer 24/7.

Brugen og færden på Be2.dk

Be2 skiller sig lidt ud fra de fleste andre datingsider på markedet, da din profil som udgangspunkt bliver baseret på en omfattende personlighedstest, som derefter kan bruges til at matche dig med den helt rigtige partner. Vær opmærksom på at testen er ret omfattende, og du bør derfor kun tilmelde dig på et tidspunkt, hvor du er sikker på at du har god tid til at besvare og fuldføre testen korrekt. Når du har fuldført testen er du registreret på Be2, og du vil derefter modtage en komplet og omfattende beskrivelse af din passende partner, og det smarte ved det hele er, at du kun vil blive introduceret for profiler som matcher dine svar!

Siden byder derudover på en masse andre funktioner, som bidrager til en god og sjov brugeroplevelse. Den omfattende søgefunktion gør det nemt for dig at søge efter medlemmer som befinder sig i nærheden af dig, og ønsker du at date internationalt, kan du sagtens vælge at søge uden for Danmarks grænser – det er op til dig!

Vær opmærksom på at det er muligt at have et gratis medlemskab, men her er mulighederne meget begrænsede og du kan ikke kontakte brugere som du er interesserede i. Ønsker du at opgradere til et såkaldt premium medlemskab får du mulighed for at udveksle beskeder med dine matchs, og du får samtidig fri adgang til private billeder som ellers kun er forbeholdt betalende brugere.

Konklusion

Be2 har masser at byde på for brugere i alle aldre, og da kønsfordelingen er meget lige opdelt, er der rig mulighed for at møde et potentielt match her. Ønsker man fuld adgang til alle funktioner og at få det meste ud af sin personlighedstest, bør man opgradere sit medlemskab med det samme, da der er god valuta for pengene. Be2 byder på et stilrent design som er flot og nemt at navigere rundt på, samt en omfattende personlighedstests der gør det lidt mere spændende at møde nye dates på nettet, hvilket helt sikkert er en af grundende til hvorfor siden er blevet så populær i Danmark!