DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Senior.dk

Senior.dk har været på det danske marked siden 2012 og som navnet rigtigt nok antyder, henvender den sig til et lidt ældre publikum, nemlig for brugere over 50 år. Siden er en af de første af sin slags i Danmark, og har pt knap 7000 brugere, men antallet er fortsat stigende. Senior.dk byder på et flot og overskueligt design, og med de mange søgefunktioner er det ikke underligt at siden er blevet så populær.

Sikkerhed på Senior.dk

Senior.dk gør meget ud af at deres medlemmer får en sikker og behagelig brugeroplevelse – hver gang. Ikke nok med at de har samlet en omfattende liste over spørgsmål som ofte bliver stillet, har du rig mulighed for at kontakte deres hjælpsomme kundeservice – både over e-mail, via en kontaktformular som kan findes på deres side eller telefonisk. Støder du på problemer har du derfor rig mulighed for at få disse løst, da du har mulighed for at kontakte deres kundeservice på alle tider af døgnet.

Har man ikke prøvet at date på nettet før, kan det være et overvældende eventyr. Senior.dk har derfor udgivet en omfattende liste med artikler som hjælper dig bedst muligt på vej til at date på nettet. Her kan du få gode råd til hvordan du finder en partner på nettet, og måske endnu mere vigtigt: ’do’s and dont’s’ når du færder dig online. Har du aldrig prøvet at date på nettet før, er du derfor godt dækket ind hvis du giver dig selv tid til at læse disse hjælpsomme artikler.

Brugen og færden på Senior.dk

Da Senior.dk henvender sig til et lidt ældre publikum, er der derfor også lagt vægt på at brugeroplevelsen skal være så behagelig som muligt – uden et alt for fancy design og ligegyldige funktioner. Det er derfor også super hurtigt og nemt at tilmelde sig, og du kan komme i gang med at lære nye mennesker at kende på få minutter.

Senior.dk byder på mange forskellige funktioner, som giver brugerne mulighed for at skrive i deres venners ’gæstebøger’, oprette events og begivenheder som andre brugere kan deltage i, og der er selvfølgelig også rig mulighed for at skrive enten private eller åbne beskeder med andre brugere. Derudover findes der forskellige begivenheder, hvor man som bruger kan være med til en masse forskellige arrangementer – det kan være alt fra koncerter til miniferier. Selvom at Senior.dk er en datingside, er her også rig mulighed for blot at udvide ens sociale cirkel og få nye venner.

På Senior.dk er det muligt blot at have en gratis profil, men ønsker du at benytte alle sidens funktioner, bør du investere i et VIP medlemskab. Priserne er yderst overskuelige og du får meget for pengene.

Konklusion

På Senior.dk er der stor mulighed for at møde nye mennesker i din aldersgruppe, og det er uanset om du er på jagt efter den store kærlighed eller gode venner. Senior.dk er en yderst nem og overskuelig portal, og de mange funktioner gør det nemt og hurtigt at bygge nye relationer med folk som har samme interesser som dig. Siden har et flot og overskueligt design, og ønsker man at opgradere til et såkaldt VIP medlemskab, får man megen værdi for pengene. Alt i alt en super vellykket portal for det ældre publikum!